Eén week aan uitdagingen,
tijdloze lessen

De SOAR-Bootcamp is alleen geschikt voor mensen die niet vies zijn van een uitdaging.

De SOAR-Bootcamp

Lees hieronder meer over het versnelde programma.

SOAR staat voor de vier onderdelen waarin ons traject is verdeeld:

-The Start
-The Origin
-The Advance
-The Rise

Meer informatie over de inhoud lees je hier.

Ondernemers. Leiders. Managers. Directeurs en DGA’s. Er zijn geen titels of functies die per definitie passen bij dit programma. Je bent wel gekenmerkt door onuitputtelijke ambitie en je vermogen om groots te denken.

De SOAR-Bootcamp is een versnelde versie van de SOAR-Formule. Het is een introspectief traject waarbij je vooraf 2-4 doelen definieert (privé en/of zakelijk) waarmee je aan de slag gaat.

Tijdens de SOAR-Bootcamp krijg je 1-op-1 en 1-op-2 sessies waar je waardevolle inzichten uit haalt. Verder wordt je uitgedaagd met (fysieke) opdrachten en wordt je uit je comfortzone gehaald om volledig aan de slag te gaan met jezelf.

De SOAR-Bootcamp biedt een snellere, intensievere variant van 5 dagen. De SOAR-Formule biedt hetzelfde programma met meer tijd tussen de sessies, met een totale duur van ongeveer een half jaar. 

De SOAR-Bootcamp is ontwikkeld voor mensen die niet toekomen aan hun persoonlijke doelstellingen. Juist voor drukke mensen die er normaliter ‘geen tijd voor hebben’.

Hier ga je intensief en onder begeleiding aan de slag.

We bieden de SOAR-Formule aan op 2 manieren met investeringen vanaf €12.000.

Bij Mentis Optima gaan we voor de unieke combinatie tussen privé en zakelijk. We hebben een programma ontwikkeld waarmee je niet alleen persoonlijke groei toepast, maar dit verwerft met je zakelijke ambities.

Ben je volledig geïnspireerd, werk je doelgerichter met minder ruimte voor afleiding en heb je een plan wat volledig bij je past. Je zet serieuze stappen tijdens je traject en hebt alle nodige tools om deze aan te houden.

Wat je mag verwachten van
de SOAR-Bootcamp

De SOAR-Formule is voor mensen die harder willen groeien dan ze op eigen kracht doen. Of meer gericht naar een aantal doelen willen werken. Zo heeft iedereen andere doelen voor ogen, maar we geven je hieronder een overzicht van wat je mag verwachten van de SOAR-Formule.

Eén plan voor je (2-4) doelen

Op enkele uitzonderingen na, werken we allemaal beter met een plan. Wat je ook hoopt te bereiken na jouw SOAR-traject, wij helpen je met een plan waar ruimte is voor al die doelen zonder compromis. Zo heb je een meer gefocuste stip op de horizon.

(Introspectieve) inzichten

Of je nou kiest voor de reguliere SOAR-Formule of de SOAR-Bootcamp, je loopt weg met een arsenaal aan waardevolle inzichten over jezelf. Je leert jezelf niet alleen beter kennen, maar je weet ook beter hoe je inspeelt op sterktes om naar je doelen te werken. Kortom; inzichten waar je echt wat mee kan. 

Grenzeloze inspiratie

Ambities heb je al. Je werkt hard en je wilt graag. Na het toepassen van de SOAR-Formule voor jou heb je inspiratie die past bij jouw niveau van motivatie. Er zal meer mogelijk voelen omdat je niet alleen weet wat je wilt doen, maar ook hoe.

Investering

De investering in de SOAR-Bootcamp begint vanaf €25.000 afhankelijk van welk traject je kiest en hoeveel directe communicatie je met de partners wilt hebben. Kijk hieronder naar de opties voor dit traject.

Basis

Het volledige transformatieve programma.

Investering: €25.000
Aanbetaling: €1.000

Premium

Intensiever contact op lange termijn.

Investering: €30.000, daarna jaarlijks €6.250
Aanbetaling: €1.250

Selectieprocedure

Resultaat is gegarandeerd, participatie niet. Nadat je de aanmelding en aanbetaling afgerond hebt, wordt je eerst gebeld voor een telefonische kennismaking. Hier nemen we onder andere door wat je uit het programma hoopt te halen en kijken we of we bij elkaar passen. Als er sprake is van een goede fit, wordt je uitgenodigd om verder te gaan. Anders krijg je het aanbetaalde bedrag terug. 

De SOAR-Formule

Buckle up. De SOAR-Formule is ontworpen om jouw onbenutte potentieel maximaal in te zetten.
Spoiler: je zit geen seconde in je comfort zone.

The Start

Dit is de eerste stap van de SOAR-Formule. Na je aanmelding wordt je gebeld door Marnix of David om door te nemen wat je uit het programma hoopt te halen. 

Na een korte kennismaking gaan de partners in beraad om te kijken of er een aansluiting is met jouw plannen en de SOAR-Formule. Mocht dat zo zijn, dan wordt je uitgenodigd om verder te gaan.

The Origin

Deze fase bestaat uit 3 sessies. Er wordt hier namelijk gekeken naar de context, het doel/succes, en de beschikbare (persoonlijke) middelen die je kunnen helpen om je doelen te bereiken.

In deze fase krijgt de partner een beter beeld van wie je bent, wat je wilt bereiken en wat jou motiveert. Deze sessies volgen ook kort op elkaar, omdat je nog niet veel opdrachten krijgt.

The Advance

The Advance bestaat uit 2 sessies die gericht zijn op het benaderen van oplossingen die invulling geven op zo veel mogelijk van de door jouw bepaalde doelen. We kijken hier ook naar (blijvende) gedragsverandering wat je kan helpen.

In deze uitdagende fase wordt de koers voor de rest van het programma uitgezet.

The Rise

De laatste fase bestaat uit 2 sessies, met nog een check-in na 3 maanden.

We kijken gedurende 7 weken naar de punten waar je mee aan de slag gaat om samen te beoordelen of de resultaten naar wens zijn en je een koers aanhoudt die je brengt waar je wilt zijn. Ook behandelen we hier uitdagingen die ervoor kunnen zorgen dat je progressie verzwakt.

Aanmeldingsprocedure

De aanmeldingsprocedure voor de SOAR-Formule ziet er als volgt uit:

– Meld je aan via de knop hieronder en volg de stappen.
– Je krijgt een e-mail met voorbereidingsinstructies en de factuur voor de aanbetaling van jouw gekozen programma.
– Je wordt conform de planning in de e-mail gebeld mits de factuur voldaan is.
– Na het beraad van de partners word je uitgenodigd om het traject verder te volgen of ontvang je een reden voor de afwijzing en krijg je jouw aanbetaling terug.

Liever een langer traject?

Wil je aan de slag met dezelfde inhoud als de SOAR-Bootcamp, maar gespreid over een langer traject? Kies dan voor de klassieke SOAR-Formule voor meer tijd tussen de sessies.

SOAR-Formule

Investering vanaf €12.000,-

Grondig aan de slag met je doelen. Uitgebreide 1-op-1 of 1-op-2 sessies van twee uur met een duidelijke structuur en 1/2 weken tussen afspraken in. Met deze tijd ga je aan de slag met nieuwe inzichten, opdrachten en kun je voortdurend bijschaven.

Tip van de Partners

Twijfel je tussen de Formule en Bootcamp? Bedenk dan wat voor doelen je voor ogen hebt en of je het daarvoor logisch vindt om tijd tussen de sessies in te hebben. Als je in één keer intensief vol inspiratie door wilt met je dagelijkse werkzaamheden, dan kun je beter voor onze Bootcamp kiezen.