Jouw partners
voor privé en zakelijke groei

Maak kennis met de oprichters en drijvende kracht achter Mentis Optima.

Wij houden van ambitie, ondernemerschap en een goed plan.

Bij Mentis Optima helpen we professionals verder te komen. Wij werken met uiterst gedreven ondernemers, leiders en anderen die weten wat zij te bieden hebben en het meeste uit zichzelf willen halen.

Dit doen we met onze SOAR-Formule. Een succesformule die we toepassen op vraagstukken omtrent persoonlijk leiderschap en business voor mensen die door willen pakken.

Ondanks een vaste formule zien wij de noodzaak van maatwerk per individu. Daarom hebben wij geen e-workbooks, theoretissche zelf-help boeken of online cursussen. We gaan liever voor resultaat en we komen hier zelf voor in actie.

 

Over de Partners

Mentis Optima is opgezet door twee mannen met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
Beiden hebben sterk uiteenlopende achtergronden en expertises – met die gebundelde kennis hebben wij onze formule ontwikkeld. Het doel is duidelijk: high performers helpen om nóg meer uit zichzelf en hun carrière te halen. 

 

Met een ongeëvenaarde passie voor ondernemerschap en een diepgaande expertise in coaching voor persoonlijke groei, bekleedt Marnix van Eck een unieke positie in de zakelijke wereld. Zijn achtergrond als coach op het gebied van mentale gezondheid en businesscoaching heeft hem gekenmerkt met een schat aan indrukwekkende inzichten en een unieke manier van doorvragen, waarmee hij tot de kern van belangrijke zaken weet te komen.

Marnix is een meester in het helpen van mensen bij het oplossen van problemen en het overwinnen van obstakels door middel van introspectie. Zijn diepgaande begeleiding stelt individuen in staat om persoonlijk te groeien, patronen te doorbreken en belemmerende gedachten weg te nemen. Met een scherp oog voor de innerlijke drijfveren en een diepe empathie, weet Marnix zijn klanten te inspireren om hun volledige potentieel te benutten.

Maar zijn invloed reikt verder dan alleen coaching. Marnix is ook actief betrokken bij maar liefst drie andere ondernemingen die zich richten op (consumenten)gedrag, software, Artificial Intelligence en mentale gezondheid. Deze veelzijdigheid in ondernemerschap weerspiegelt zijn brede interesse en onstilbare honger naar kennis en innovatie.

Als Partner van Mentis Optima fungeert Marnix als een waardevolle gids, die mensen door het introspectieve proces begeleidt en hen voorziet van de nodige handvatten om werkelijk vooruitgang te boeken. Met Marnix aan hun zijde, kunnen individuen een plan ontwikkelen dat perfect bij hen past en hen op een duurzame weg naar succes leidt.

Zijn expertise in zowel mentale gezondheid als ondernemerschap maakt Marnix een unieke en waardevolle speler in het zakelijke landschap. Hij begrijpt als geen ander hoe essentieel persoonlijke groei is voor zakelijk succes en hij is vastberaden om anderen te helpen dezelfde verbinding te maken tussen hun innerlijke kracht en hun zakelijke ambities.

Met zijn charisma, diepgaande kennis en onophoudelijke drive om anderen te helpen, is Marnix van Eck een inspiratiebron voor velen. Hij laat zien dat succesvol ondernemen niet alleen gaat om zakelijke strategieën, maar ook om het cultiveren van een sterke geest en het omarmen van persoonlijke ontwikkeling. In een wereld vol uitdagingen en mogelijkheden is Marnix de mentor die anderen nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken en hun dromen te verwezenlijken.

In een wereld vol mogelijkheden en uitdagingen staat David Hovanesian als een ware pionier in het ondernemerslandschap. Zijn verhaal begint met een visie: het creëren van vernieuwende bedrijven die een frisse blik werpen op de markt. Met Teazie, het theebedrijf voor de zakelijke markt, heeft David bewezen dat een combinatie van durf, inzicht en marketingexpertise een revolutie kan ontketenen in een ogenschijnlijk traditionele industrie.

Van jongs af aan was David een slimme en creatieve jongen, gedreven door een eindeloze nieuwsgierigheid en een onstilbare honger naar kennis. Zijn scherpe neus voor kansen en zijn vermogen om snel en aantrekkelijk te denken en communiceren, brachten hem al vroeg in aanraking met het ondernemerschap. Het was echter zijn ongeëvenaarde marketingtechnische vaardigheden die hem onderscheidden van de rest.

Terwijl zijn leeftijdsgenoten zich bezighielden met gevestigde producten en diensten, zag David juist de potentie in het onontgonnen terrein. Hij richtte Teazie op en wist de zakelijke theemarkt te veroveren met een compleet nieuw inzicht. Door goed te luisteren naar de behoeften van klanten en te denken vanuit hun perspectief, ontwikkelde hij sterke, onderscheidende merkverhalen die een diepgaande connectie met de doelgroep tot stand brachten.

Naast zijn succes met Teazie, is David ook eigenaar van een online marketing- en communicatiebureau. Met zijn scherpzinnige en kritische blik weet hij ook hier het verschil te maken. Hij implementeert interessante nieuwe businessmodellen en heeft een unieke manier om ambitie en inspiratie om te zetten in een gestructureerd plan.

Als Partner van Mentis Optima fungeert David als de ultieme sparringspartner. Zijn vermogen om anderen uit te dagen om op een andere manier naar situaties te kijken, inspireert en motiveert hen om hun grenzen te verleggen en innovatieve oplossingen te vinden. Hij is niet bang om het bekende achter zich te laten en de uitdagingen van het onbekende aan te gaan.

Davids verhaal is er een van doorzettingsvermogen, ondernemerschap en creativiteit. Hij heeft bewezen dat het volgen van je passie en het durven verkennen van nieuwe mogelijkheden de sleutel is tot het bereiken van succes. Met zijn ongeëvenaarde marketinginzicht, het vermogen om snel en aantrekkelijk te denken en zijn inspirerende aanpak, is David Hovanesian een ware visionair en een voorbeeld voor (aspirant-)ondernemers. In een wereld die voortdurend verandert, blijft David een onvermoeibare kracht die de toekomst met open armen tegemoet treedt en anderen stimuleert om hetzelfde te doen.

Waarvoor wij ons
inzetten

We hebben onze krachten gebundeld en de SOAR-Formule ontwikkeld met een doel voor ogen. Eén succesformule die toegepast en ingevuld kan worden voor ambitieuze professionals die bereid zijn om door middel van kritische introspectie en een goed plan verder te komen. Wij worden beiden enorm enthousiast van het realiseren van succes bij hun cliënten. Daarom hebben we ervoor gekozen om in hun SOAR-Formule de laatste sessie na 3 maanden te houden. Zo blijven wij betrokken en weten we dat hun cliënten ook die ambitieuze doelen bereiken. Daar doen we het voor.

2-4 doelen | 2 Partners | 8 sessies