Aanvraag
SOAR-Formule

Hieronder kun je je aanmelden voor de SOAR-Formule van Mentis Optima.

Investering

De investering in de SOAR-Formule begint vanaf €12.000 afhankelijk van welk traject je kiest en hoeveel directe communicatie je met de partners wilt hebben. Kijk hieronder naar de opties voor dit traject.

Basis

Het volledige transformatieve programma.

Investering: €12.000
Aanbetaling: €500

Klaar voor de volgende stap?

Goed dat je jezelf wilt aanmelden voor de SOAR-Formule. We kijken uit naar je aanmelding.
Hieronder staat een formulier waarmee je de aanmelding in gang kan zetten. Na het invullen en opsturen hiervan krijg je een factuur voor de aanbetaling. Zodra deze voldaan is, gaan we jouw aanvraag behandelen.

Over de Partners

Mentis Optima is opgezet door twee mannen met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
Beiden hebben sterk uiteenlopende achtergronden en expertises – met die gebundelde kennis hebben zij de SOAR-formule ontwikkeld. Het doel is duidelijk: high performers helpen om nóg meer uit zichzelf en hun carrière te halen. 

 

Marnix van Eck

Marnix heeft een achtergrond als coach op het gebied van mentale gezondheid en business. Marnix wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende inzichten en manier van doorvragen om tot de kern van belangrijke zaken te komen. Hij helpt mensen problemen op te lossen en obstakels te overkomen via de nodige introspectie.

Verder is Marnix actief in 3 andere ondernemingen, welke allemaal te maken hebben met (consumenten)gedrag en mentale gezondheid.

Als partner van Mentis Optima begeleidt Marnix je door het introspectieve proces en geeft hij je handvatten waarmee je verder kan.  Zo heb je een plan wat ook echt bij jou past.

David Hovanesian

David is creatief, nieuwsgierig en kritisch. In zijn dagelijks leven is David bezig met het implementeren van interessante nieuwe businessmodellen. Ook kun je hem wakker maken voor het bedenken en communiceren van sterke, onderscheidende merkverhalen. Dit doet hij met sterke aandacht voor het oogpunt van de klant.

David besteedt zijn tijd liever niet aan al gevestigde producten of diensten en is daarom bezig met 2 bedrijven waarmee hij zijn eigen product/dienst en dat van zijn klanten onderscheidt.

Als partner van Mentis Optima is David de creatieve sparringpartner waarmee je inspiratie en ambitie omzet in een idee met een plan. 

Lees hier meer over de partners van Mentis Optima.

Gaan wij samen aan de slag?

Ben je klaar om aan die ambitieuze doelen te werken? Dan kijken wij uit naar een prettige intake om je beter te leren kennen.

Selectie

Resultaat is gegarandeerd, participatie niet. Nadat je de aanmelding en aanbetaling afgerond hebt, wordt je eerst gebeld voor een telefonische kennismaking. Hier nemen we onder andere door wat je uit het programma hoopt te halen en kijken we of we bij elkaar passen. Als er sprake is van een goede fit, wordt je uitgenodigd om verder te gaan. Anders krijg je het aanbetaalde bedrag terug. 

Aanmeldingsprocedure

De aanmeldingsprocedure voor de SOAR-Formule ziet er als volgt uit:

– Meld je aan via de knop hieronder en volg de stappen.
– Je krijgt een e-mail met voorbereidingsinstructies en de factuur voor de aanbetaling van jouw gekozen programma.
– Je krijgt van ons een vragenlijst en wordt, na het invullen hiervan, door ons gebeld. We gaan in beraad om te kijken of er sprake van een fit is.
– Na het beraad van de partners word je uitgenodigd om het traject verder te volgen of ontvang je een reden voor de afwijzing en krijg je jouw aanbetaling terug.